Varaordførere sa ja til hverandre

FINNSNES: Varaordfører i Dyrøy, Ellen Mikalsen Hals, og Kjell-Sverre Myrvoll, som er varaordfører i Balsfjord, gifta seg denne helga.

Godt gift. Lørdag ble varaordførerne Ellen Mikalsen Hals (Sp), Dyrøy, og Kjell-Sverre Myrvoll (Sp), Balsfjord erklært for rette ektefolk å være.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

– Det var en fin og verdig seremoni. Alt i alt var det en flott dag, der både jeg og bruda hadde en suveren opplevelse. Totalt hadde vi 80 gjester på festen, pluss en god del folk i kirka, forteller den nygifte Kjell-Sverre Myrvoll fornøyd.

De nygifte representerer begge Senterpartiet.

Første gang de møttes var gjennom et partimøte i 2003. Først i 2007 ble de to senterpartipolitikerne offisielt sammen.

– Da vi blei offisielt sammen, hadde vi ikke vervene som varaordførere i hver våre kommuner, så dette er langt fra en politisk sammensvergelse, ler den ferske brudgommen.

Fra januar av fratrer Myrvoll stillinga si som varaordfører i Balsfjord, til fordel for familielivet.

– Jeg har fått politisk fritak, og flytter til Dyrøy for å satse på familien. Vi har to barn sammen, en som er tre år og en som er syv måneder. Framover vil Ellen være den politisk aktive, mens jeg vil satse på maskinfirmaet mitt. Etter 17 år med bortimot fulltid i politikken, kan det være greit å fokusere på noe nytt, avslutter den nygifte og ferske Dyrøyværingen.