Studenter snuser på Midt-Troms

GIBOSTAD: 70 studenter fra Universitetet i Tromsø skal ta arbeidsmarkedet i midtfylket i nærmere øyesyn.

Må vise seg. Styreleder i studentorganisasjonen EcMa, Kenneth Blix, og Martin Lyngstad ved Senja Næringshage håper mange bedrifter melder seg for å delta på ei arbeidslivssamling på Gibostad i november. 

nyheter

6. og 7. november kommer opp imot 70 studenter fra Universitetet i Tromsø (UiT) til Senja for å orientere seg i arbeidsmarkedet i Midt-Troms.

– Dette er en gavepakke til næringslivet i Midt-Troms, sier daglig leder i Senja Næringshage, Gro Lamark, i ei pressemelding.

Samling

I samarbeid med studentorganisasjonen EcMa og fiskerifag på UiT arrangerer Senja Næringshage AS «næringslivet møter studenter»-samlinga på Senjagården på Gibostad. Bedrifter som Finnfjord AS, Nord Senja Fiskeindustri AS og Refa er allerede med.

– For å få til et slikt arrangement er vi prisgitt at flere bedrifter fra næringslivet i regionen er med på dette. Vi håper og tror at regionens bedrifter ser verdien av rekruttere kompetent arbeidskraft som viser interesse for Midt-Troms regionen, men også å markedsføre egen bedrift og region positivt overfor studentene, sier Martin Lyngstad ved Senja Næringshage.

(Folkebladet.no)