Morten Dokka"/>

Til Barcelona for å hente idéer

Til våren reiser Christel Nyheim i ID Design til designermetropolen Barcelona i Spania.

  Foto: Morten Dokka

nyheter

I Barcelona skal hun hente ny inspirasjon og nye ideer.

Nyheim jobber til daglig med av design, reklame og markedsføring i Senja Næringshage på Finnsnes. Fire år etter hun starta bedriften skal hun ut og få internasjonal erfaring og inspirasjon.

Til Barcelona

Nyheim får reisestipend fra prosjektet «Reis og Ryk» som hjelper bedriftseiere med å skaffe seg ny kunnskap og nye ideer for å utvikle egne bedrifter. Prosjektet har et nettvekt med partnere i en rekke land. Så langt har omkring 350 norske bedrifter deltatt i programmet.

– Jeg skal jobbe i brandingfirma – «fwbranding» – i Barcelona i to uker. Dette er et internasjonalt firma med kunder fra flere land. Også de som jobber der kommer fra flere land. Det blir veldig spennende. Jeg gleder meg, sier Nyheim til Folkebladet.

Designermetropol

ID Design tilbyr tjenester som identitetsdesign og andre grafiske tjenester for trykk og web, fra idestadiet og kommunikasjonsplanlegging til ferdig resultat.

– Jeg reiser til Barcelona først og fremst fordi jeg har lyst. Dette er jo en designermetropol. Jeg lokaliserte dette firmaet på internett. Og da jeg var der i en annen forbindelse tok jeg kontakt med firmaet og fikk møte dem. De fortalte at de jobba mye med industribedrifter og lansering av produkter, forteller hun.

– Arbeidsplanen er ikke klar enda, men jeg får prosjekt jeg skal jobbe med. Målet mitt er å få en litt annen arbeidserfaring og selvfølgelig få inspirasjon, ideer og erfaring fra et annet land og en annen kultur, sier hun