Eirik Dahl"/>

Svindlet til seg reparasjon

Må betale nærmere 50.000 kroner til forsikringsselskap.
nyheter

En trettiseks år gammel kvinne fra Senja må betale tilbake de nærmere femti tusen kronene hun lurte til seg hos Tryg forsikring.

Det var i april i fjor at den uføretrygdede kvinnen meldte inn skade på bilen til Tryg forsikring etter en utforkjøring. Det hun ikke tok med i skademeldinga var at skadene helt eller i det vesentligste stammet fra en utforkjøring i Tranøy drøye seks måneder tidligere da bilen ikke hadde gyldig forsikring. Avtalen med Tryg ble inngått en måned før den siste utforkjøringa.

De uriktige opplysningene medførte at Tryg forsikring utbetalte i overkant av førtifem tusen kroner til et bilverksted for reparasjon av skadene i tillegg til at forsikringsselskapet betalte for leiebil i reparasjonstiden.

I Senja tingrett ga kvinnen en uforbeholden tilståelse og slapp med det å måtte gå i fengsel. Retten la også vekt på at kvinnen er under kreftbehandling da den dømte kvinnen til førtifem timers samfunnsstraff i tillegg til å måtte tilbakebetale 47.868 kroner til Tryg Forsikring.

Kvinnen erklærte at hun vedtok dommen da hun fikk den forkynt.