FINNSNES: Hvert år kåres årets lokallag på Fremskrittspartiets ungdoms sommerleir. Dette året var det Lenvik og omegn FpU som stakk avgårde med seieren.

- Det er utrolig godt at Lenvik og omegn FpU trakk det lengste strået dette året. Det har vi virkelig jobbet hardt for. Vi har gått fra å være et lite lokallag, til å bli et stort med mange aktive medlemmer, mye aktivitet og mange talenter, smiler lokallagsformann Tonje Lavik til Folkebladet.

- Ufattelig glad

Stolt Tonje Lavik er stolt over hva lokallaget har fått til det siste året. Foto: Privat

Lenvik og omegn FpU var i tillegg, ifølge Lavik, det største lokallaget på sommerleiren med 12 deltakere.

- At det var så mange fra lille Lenvik som ønsket å reise ned for å være med på årets "happening" i Fremskrittspartiets Ungdom gjør meg ufattelig glad! Vi er en herlig gjeng og jeg er veldig stolt over hva vi har klart sammen, legger Lavik til.

I tillegg ble Troms FpU kåret til årets fylkeslag.

- Dette tyder at hele fylket har stått på, og gjør en enormt god jobb for partiet, sier Lavik som også er nestformann i Troms FpU.

- Jeg skal ærlig innrømme at jeg felte et par tårer da kåringene fant sted. Det er klart at man blir rørt når både lokallaget og fylkeslaget blir kåret til landets beste, smiler Lavik videre.

Hun mener at dette beviser alle lokal- og fylkeslag at det lønner seg å stå på.

Nå forbereder lokallaget og fylkeslaget seg til å vinne skolevalgkampen som sparkes igang i slutten av august.

- Vi har et meget godt team som er klar for skolevalgkampen - og jeg gleder meg enormt mye til å sette igang med det beste lokal- og fylkeslaget i landet, avslutter Lavik.

Det var trolig en glad gjeng som poserte for dette bildet forrige helg. Foto: Privat