Kjøper Fjellheisen for hemmelig beløp: – Blir utrolig kult å bygge noe spektakulært

De nye eierne av Fjellheisen i Tromsø vil investere over 100 millioner kroner i nye bygg oppe på fjellet og nede i dalen.

SOLGT: Kristian Høydal (til høyre) i The Norwegian Travel Company AS kjøper Fjellheisen fra fire Tromsø-familier, som har eid Fjellheisen i 60 år. Daglig leder, Ole-Johan Pedersen, fortsetter i selskapet.  Foto: Ronald Johansen, iTromsø

nyheter

Etter 60 år selger fire Tromsø-familier Fjellheisen til det nye og store reiselivsselskapet The Norwegian Travel Company AS (NTC). Salget ble gjennomført på en pressekonferanse på Fjellheisen onsdag klokka 11, der Kristian Høydal i NTC fortalte om selskapets planer for Tromsøs mest kjente turistattraksjon.

– Dagens eiere har gode planer for å utvikle anlegget videre. Vi har ikke bestemt hvor stort det blir ennå, men jeg er sikker på at vi kommer til å investere nord for 100 millioner kroner, sier Høydal til iTromsø.