Anbefalinger for hele fylket fra og med i dag: Munnbind på fly, buss og butikker, og få nærkontakter

Nå er de regionale anbefalingene for Troms og Finnmark fylke kommet. Dette får det å si for deg.

FYLKESLEGE: Anbefalingene kommer som en oppfølging av møtet med kommunene, helseforetakene og nasjonale myndigheter tirsdag. Anbefalingene er utarbeidet av fungerende fylkeslege Bjørn Øygard og hans stab.  Foto: Privat

nyheter

Tirsdag varslet statsforvalter Elisabeth Aspaker at anbefalinger på regionalt nivå for Troms og Finnmark ville komme i løpet av onsdag.

I en pressemelding anbefaler nå Statsforvalteren blant annet at munnbind skal brukes innendørs i offentlige rom, hvor det kan være vanskelig å holde nok avstand til andre, blant annet på fly, hurtigbåt, i busser, butikker og på møterom, skriver Statsforvalteren i pressemeldinga.