Tryg: Advarer mot å bestille utenlandsreiser nå

Tryg Forsikring anbefaler at nordmenn tenker seg om før de bestiller tur til utlandet nå.

ADVARER: – Reiseforsikringen dekker ikke kostnader i forbindelse med nasjonale tiltak i forbindelse med pandemien, slik for eksempel Østerrike innførte mandag denne uken, sier Ole Irgens i Tryg.  Foto: Ap-Photo/Lisa Leutner / NTB

nyheter

– Koronapandemien i Europa blir verre dag for dag. Bli hjemme til smittetallene går nedover, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg i en pressemelding.

– De som tar sjansen på å reise ut av Norge nå, kan risikere at reisen blir avlyst eller sterkt begrenset på grunn av korona-tiltak på reisemålet. Vi anbefaler at man ikke planlegger reiser til utlandet nå, men venter til pandemien er på retur, sier Irgens videre.