Ny garnbåt til Sørreisa

Agnar Angell og sønnen Kent har kjøpt deres andre nye garnbåt i løpet av de tre siste årene. Nå ligger den 50 fots store båten ved kaia i Smørsgård i Sørreisa, og når skreisesongen starter utenfor Senja vil nybåten tas i bruk i garnfisket etter torsk.

FORNØYD MED NYBÅTEN: Agnar Angell har hatt mange fiskebåter i sin tid som fisker. Han er så langt meget fornøyd med den nye garnbåten "Aud-Jorunn" som er oppkalt etter kona hans.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Den nye båten har registreringsnummeret TF-1-SA, de to første bokstavene står for Troms og Finnmark og SA for Sørreisa. På torsdag i forrige uke la nybåten til kaia ved Smørsgård i Sørreisa - der sto både familiemedlemmer og andre kjenninger som ville se hvordan nybåten så ut.

Når vi spør 63-åringen om hva de to har måtte betale for den nye 50-fotingen svarer han at noen kjøpesum får vi ikke.