Fant gravstein til 5 år gammel jente i fjæra

— Mamma, mamma! Vi har funnet en gravstein. Det er noen som er død i fjæra!

FANT GRAVSTEIN: Nba Rashid Al Tayb, Indianna Gundersen, Elvine Gundersen og Noon Rashid Al Tayb fant en gravstein i fjæra nedenfor der de bor.   Foto: Privat

nyheter

Søndag, for litt over en uke siden, fant de fire nabojentene Nba Rashid Al Tayb, Indianna Gundersen, Elvine Gundersen og Noon Rashid Al Tayb en gravstein i fjæra nedenfor der de bor i Kårvika i Senja, og kom forskrekket opp til Indianna og Elvines mamma Lise Gundersen for å fortelle om funnet.

– Jentene var alene i fjæra sammen med nabobarna da de fant den og kom springende opp for å fortelle om dette, sier Gundersen, og forteller at det er ikke så lenge siden de var i begravelse hos oldemoren deres så barna var nok ganske oppskaket over funnet.