Håvard (45) lærte knapt å lese og skrive på skolen. Nå styrer han en bedrift med oppdrag over hele Nord-Norge

Han har ingen utdannelse, men er proppfull av pågangsmot og vil la arbeidet sitt tale for seg selv. Nå har Håvard Nordgård så mye å gjøre at han vurderer å ansette sin første medarbeider, og målet er at "Kom i snakk" skal bli en nasjonal merkevare som enda flere vil bruke.

VIL KOMME I SNAKK MED FLERE: Gjennom bedriften "Kom i snakk" livnærer Håvard Nordgård seg på videoproduksjon og markedsføringsoppdrag for bedrifter. Han får stadig flere oppdrag, og målet hans er å skape en nasjonal merkevare av bedriften sin.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Jeg gikk gjennom skolen nærmest uten å lære å lese og skrive, og har en ryggsekk preget av dysleksi, mobbing og mye dritt. Men da jeg oppdaget YouTube var jeg solgt, og i dag går omsetninga oppover, oppdragene strømmer på og jeg er helt i grenseland for hva jeg kan klare alene, sier 45-åringen, som etablerte bedriften "Kom i snakk" i Tromsø, men som nå er i en omstillingsfase der han jobber fra en base i Målselv.

Utdannet via YouTube

Håvard har drevet med videobasert innholdsproduksjon i seks år nå. Først via bedriften "Fanskare", og siden 2019 gjennom "Kom i snakk".