Dyrøymat legger ned matutsalget

– Blir bra for Coop og oss, sier daglig leder Tore Nordahl i Dyrøymat. Tilgjengelighet til produktene vil bli bedre for kundene og Coop lokalt får større lokaler.

- BLIR BRA: Når Dyrøymat legger ned utsalget fra årsskiftet, vil flere av produktene være å få via Coop-kjeden. Samtidig får Coop Prix i Brøstadbotn utvidet butikken i Dyrøymat sine gamle lokaler. Daglig leder Tore Nordahl i Dyrøymat og daglig leder hos Coop Prix Lill-Sigrid Bergheim  Foto: Ulf Antonsen

nyheter

Fra årsskiftet legger Dyrøymat ned utsalget av sine produkter for å gjenoppstå i hos Coop. Ingen ansatte blir sagt opp og mulighetene for vekst blir større med denne omlegginga.

– Vi overlater utsalget vårt til Coop ved at noen av produktene vår flyttes inn til Coop-butikkene. Det blir de produktene som det går mest av som ferdig-middager, kjøttprodukter, noe fisk og pålegg, sier Nordahl.