Motivert ny sjef for oppvekst og kompetanse i Dyrøy

– Jeg gleder meg til å komme tilbake og få innblikk i kommunen og er veldig motivert for jobben, sier Tommy Mikkelsen.

NY KOMMUNALSJEF: Tommy Mikkelsen er ansatt som kommunalsjef for oppvekst og kompetanse i Dyrøy.  Foto: Privat

nyheter

I stillingen etter kommunalsjef for oppvekst og kompetanse Håvard Johnsen, har Dyrøy nå tilsatt Tommy Mikkelsen, opprinnelig fra Bjørkebakken. Johnsen går til tilsvarende jobb i Målselv kommune mens Mikkelsen i dag er rektor på Silsand barneskole.

Ikke på jobbjakt

- Det blir utrolig spennende å lære kommunen å kjenne igjen som jeg ikke har bodd i siden 1990. Og jeg gleder meg til å få ett innblikk i kommunen, sier Mikkelsen som er tilsatt i stillingen som kommunalsjef for oppvekst og kompetanse i Dyrøy fra begynnelsen av januar.