Inviterer til vandreteater i Trollskogen

Torsdag kveld inviterer Trollvik skole til teaterforestilling, dersom været tillater det. Forestillingen tar nemlig sted utendørs og er et såkalt vandreteater: det starter ved skolen, før veien går helt til topps til gapahuken ved Ravnereiret.

RAVNER OG TROLL: Når Trollvik skole setter opp vandretater i Trollskogen får vi møte både ravner og troll.  Foto: Ida Larsen

nyheter

Bakgrunnen for teateroppsetningen er at UL Vårsol tidligere i år fikk midler fra Hålogaland Amatørteaterselskap for å start barneteater. På grunn av koronapandemien har prosjektet blitt utsatt. De tok derfor initiativ til et samarbeid med skolen og grendelaget for å så interesse for teater blant unge, med utgangspunkt i Trollskogen ovenfor skolen.

Vandreteater

Elevene har jobbet med forestillingen siden skolestart og sammen med teaterinstruktør Maria Amundsen fra kulturskolen i Tromsø, har de utviklet historien og de ulike vesnene som vi møter i den. I tillegg har de laget noen av kostymene selv.