– Rammet av Covid-19 på verst tenkelige måte

Koronapandemien rammet Mefjord Brygge hardt i 2020. Selskapet fikk halvert inntektene på utleie av rom, sjøbuer og båter.

OPTIMIST: Mefjord Brygge fikk til de grader merke konsekvensene av pandemien i fjor. Totalinntektene stupte med 40 prosent på salg av mat og drikke og utleie av rom, sjøbuer og båter. Men fra i år ser daglig leder Tommy Schanke Hansen lysere på situasjonen.  Foto: Renommé

nyheter

Etter et knallår i 2019 med rekordinntekter på 25 millioner kroner og et overskudd før skatt på 3 millioner ble verden snudd på hodet for Mefjord Brygge i 2020. Nedstengingen og reiserestriksjonene som ble innført i mars førte til at inntektene på utleie av rom, sjøbuer og båter ble halvert. De totale driftsinntektene stupte med 40 prosent — fra 25 til 15 millioner kroner.

– Covid-19 har rammet selskapet Mefjord Brygge på verst tenkelige måte, skriver styret i årsberetninga.