Vil møte entreprenører for å diskutere økt boligbygging i Målselv:

– Det er et skrikende behov for boliger

Ordføreren er bekymret for at mangel på boliger skal hindre utviklinga Målselv. Nå vil han møte små og store entreprenører for å diskutere hva som må til for å få fart på boligbygginga i kommunen.

STORT BEHOV: Ordfører Bengt Magne Luneng ser et skrikende behov for flere boliger i Målselv. Derfor vil han nå invitere små og store entreprenører til et møte for å diskutere hva som må til for å få fart på boligbygginga i kommunen.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Det er et skrikende behov for boliger i Målselv, og vi må gjøre noe for at folk skal ha en plass å gjøre av seg her i kommunen, sier Bengt Magne Luneng.

Senterpartiordføreren får stadig prov på at det mangler boliger for folk som ønsker å bosette seg i Målselv, og i begynnelsen av november ønsker han å møte aktuelle entreprenører for å diskutere hva som må til for å få fart på boligbygginga.