Babcock-sjefen valgte mobilleverandør fra hjemtraktene

Da luftambulanseoperatøren Babcock skulle velge mobilavtale til selskapets ansatte i Norge, falt valget på en bedrift med hovedkontor på Setermoen. 

MOBIL FORENING:  Knut-Bjørnar Braathen (t.v.) er salgs- og markedsleder i bardubaserte Saga Mobil, mens bardurotfestede Ronny Repvik er daglig leder i Babcock Norge. Nå har de inngått en avtale som innebærer at førstnevnte leverer mobilløsninger til sistnevntes nesten 200 ansatte.   Foto: Privat

nyheter

Daglig leder i Babcock Norge, Ronny Repvik, er selv bardudøl, og han er fornøyd med muligheten til å velge en nordnorsk aktør med base i hjemtraktene til avtalen som har en verdi på flere hundre tusen kroner.

– Vi er et nasjonalt selskap, og en del av et stort internasjonalt konsern. Men vi har vårt hovedkontor i Tromsø, og da er det ekstra stas å kunne bruke en leverandør fra Nord-Norge til denne viktige tjenesten, sier Repvik i ei pressemelding.