– Vi må aldri glemme at majoriteten er vanlige folk

Mandag ble en kvinne i 50-årene drept og en kvinne i 30-årene skadet etter å ha blitt knivstukket på NAV-kontoret i Bergen. Den tragiske hendelsen preger NAV-kontor over hele landet, også i Midt-Troms.

VIKTIG: Leder i NAV Senja/Sørreisa, Ingvild Haugli Endresen, påpeker at det er viktig å huske på at majoriteten av de menneskene NAV jobber med, er ufarlige.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Hendelsen i Bergen tidligere denne uka har ikke påvirket driften på noen av NAV-kontorene i Midt-Troms, men leder i NAV Senja/Sørreisa, Ingvild Haugli Endresen forteller at det naturligvis har preget arbeidshverdagen til de ansatte.

– Vi synes alle at dette er en forferdelig hendelse. To kollegaer et annet sted i landet, bli angrepet på jobb, hvorav den ene dessverre dør og den andre blir skadet. Det er helt grusomt. Vi blir selvfølgelig berørt og våre tanker går til ofrene, deres familier og nærmeste kollegaer, forteller Haugli Endresen.