Fikk endelig klarsignal i kommunestyret onsdag:

Nå er Lians i gang med graving i "nordbyen"

Ventetida har vært lang og veien fram har ikke vært uten humper. Men onsdag gjorde kommunestyret endelig vedtaket som gjør at Lians Caravan & Fritid nå er i gang med grunnarbeidene til sitt 90-millionersbygg på Andslimoen.

 I GANG:  Onsdag vedtok kommunestyret reguleringsplanen og torsdag var arbeidet allerede godt i gang i tomta som skal huse det nye hjemmet til Lians Caravan & Fritid på vestsida av E6 i nordre del av byen Bardufoss.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Halleluja! Det tok lenger tid enn vi så for oss, men når først vedtaket var gjort var administrasjonen i kommunen rask med å ordne formalitetene og gi oss klarsignal. Det sto da ei gravemaskin klar, så nå er vi allerede i gang, sier daglig leder for Lians Caravan & Fritid, Hege Lian.

Den siste brikken i puslespillet, som for for Lians del startet med planlegging av et nytt forretningsbygg for nesten seks år siden, var endelig kommunestyregodḱjenning av detaljreguleringa, og den brikken la et enstemmig kommunestyre på plass onsdag. Samme dag som det samme kommunestyret vedtok at Bardufoss er en by, og det innebærer da at Lians nå har startet byggeprosessen i nordenden av det som er fylkets og landets aller nyeste by.