Flytter gynekologtilbudet fra Finnsnes: – Denne flyttingen kom plutselig, uten forvarsel og den vil ha store konsekvenser

Siden 2014 har det vært muligheter for Midt-Troms-kvinner å oppsøke en gynekologspesialist på Distriktsmedisinsk senter på Finnsnes. Det tilbudet blir borte 1. oktober — noe Senja kommune er lite fornøyd med.

FLYTTES: Nå har gynekologen fått innvilget flytting av praksisen fra Finnsnes til Harstad.  Foto: Marte Markussen

nyheter

Tre ganger i uken har det vært en gynekolog på Distriktsmedisinsk senter (DMS) på Finnsnes. Den privatpraktiserende gynekologen har driftstilskudd fra Helse Nord og har leid lokaler, utstyr og sykepleiere hos DMS Finnsnes. Nå har gynekologen fått innvilget flytting av praksisen fra Finnsnes til Harstad.

Ordfører i Senja kommune, Tom-Rune Eliseussen, er ikke fornøyd med at tilbudet nå blir borte.