Nytt bud på sykehjemmet

Målselv kommune inn et nytt bud på eiendommen som tidligere huset Målselv syke- og aldershjem. Men kommunedirektøren er sparsommelig med opplysninger om budet.

INTERESSE:  Det er nå kommet inn to bud på den tidligere sykehjemseiendommen på Moen. Det første budet inneholdt forutsetninger som selgeren, Målselv kommune, ikke kan innfri, men det andre budet vil kommunen nå vil jobbe videre med opp mot budgiver.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Onsdag informerte kommunedirektør Frode Skuggedal kommunestyret om status for salgsprosessen vedrørende den 20 000 kvadratmeter store eiendommen, med 5000 kvadratmeter bygningsmasse, som kommunen har forsøkt å selge siden i vår. Eiendommen har en verditakst på 12 millioner kroner, men da den opprinnelige budfristen utløp i juni hadde det ikke kommet inn noen bud på eiendommen. I slutten av august kom det imidlertid et bud, men i kommunestyret sa kommunedirektøren at dette budet hadde noen forutsetninger og premisser som kommunen ikke kan møte. Men tirsdag denne uka tikket det inn et nytt bud.

– Vi fikk inn et nytt bud tirsdag kveld. Dette inneholder også noen forutsetninger, men vår foreløpige vurdering er at disse forutsetningene er av en art som gjør at vi kan jobbe videre med budet, sa Skuggedal til kommunestyret, og la til at han ikke kunne gå ut med ytterligere informasjon om budet i et åpent møte.