Nicholas og Haben fra Finnsnes til bords med kronprinsparet på Skaugum

Trivselslederne og tiendeklassingene Nicholas Jakobsen og Haben Tewelday ved Finnsnes ungdomsskole satt torsdag til bords med kronprinsparet på Skaugum.

TIL BORDS: Trivselslederne Nicholas Jakobsen og Haben Tewelday satt torsdag til bords med kronprinsparet på Skaugum.  Foto: Michael Andersen

nyheter

Som representanter for Trivselsprogrammet ble de to Finnsnes-guttene valgt ut til å delta på den royale lunsjen. Trivselprogrammet er et program for å fremme aktivitet og inkludering på barne- og ungdomsskoler, og å bidra til bedre samhold og et tryggere skolemiljø. Tidligere fikk programmet støtte fra Kronprinsparets Fond, og det er i forbindelse med fondets 20-års jubileum at de to guttene ble invitert til Skaugum sammen med flere representanter fra andre organisasjoner fondet har samarbeidet med.

De to er inne i sitt tredje år som trivselsledere på skolen og kan fortelle at rollen handler om så mangt: