Ungdomsfest skaper covid-bekymring

Rektoren mistenker at elever som er under testing knyttet til covid-19-utbruddet på Bardufoss videregående skole deltok på en større sammenkomst i helga. Det håper kommuneoverlegen ikke medfører riktighet.

BEKLAGELIG: Han har ingen bevis for det, men rektor Michael Erstad har en sterk mistanke om at elever som er underlagt testregimet som følge av koronautbruddet på Bardufoss videregående skole i helga deltok på en fest i Bardu. – Det er i så fall svært beklagelig, sier han.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Vi har ingen bevis for det, men har en sterk mistanke om at det kan ha vært slik …

Det svarer rektor Michael Erstad på spørsmål om hvorvidt det er riktig at elever som er under testing som nærkontakter til koronasmittede elever på Bardufoss videregående skole, i helga deltok på en større sammenkomst i et forsamlingshus i Bardu. Folkebladet kjenner til at det skal ha funnet sted en sammenkomst i helga der elever fra Bardufoss videregående skole deltok, og ut fra opplysningene Folkebladet har fått skal noen av disse elevene ha vært inkludert i det testregimet de er underlagt som nærkontakter til noen av de 27 elevene som til nå er registrert som koronasmittede ved skolen.