Lover å hente Bell-helikoptrene til Bardufoss så snart som mulig

– Bell-helikoptrene skal hjem til Bardufoss så snart som mulig. Da skal vi være med på turen, og jeg utfordrer også Folkebladet til å bli med og sende live fra turen Rygge-Bardufoss minutt for minutt.

UT AV TÅKA: Valget er over, og Sandra Borch og Ivar B. Prestbakmo mener velgerne har gitt det nye stortingsflertall et tydelig mandat til å ta Norge ut av den sentraliseringståka de mener Solberg-regjeringa har skapt gjennom åtte år. Og de er ikke i tvil om at Senterpartiet skal ha en sentral plass i snuoperasjonen.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Det sier Senterpartiets Sandra Borch dagen etter at hun ble gjenvalgt til fire nye år på Stortinget. I valgkampen lovet hun at de famøse "hærhelikoptrene" tilbake til Bardufoss så snart som mulig dersom Senterpartiet havner i posisjon, og med utsiktene til regjeringsmakt intakt lover hun å stå ved lovnaden.

– Jeg gleder meg til at helikoptrene lander på Bardufoss igjen, og jeg gleder meg også til den dagen vi har greid å skaffe Hæren nye helikoptre og få satt disse inn i en egen skvadron med egen ledelse, sier Borch.