Her er den nye Tromsbenken

Sandra Borch (Sp), Erlend Svardal Bøe (H), Per Willy Amundsen (Frp), Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Nils-Ole Foshaug (Ap) skal representere deg på Stortinget de neste fire årene.

TROMSBENKEN: Foran: Sandra Borch (Sp), bak fra høyre: Erlend Svardal Bøe (H), Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Nils-Ole Foshaug (Ap).   Foto: FOTO: RONALD JOHANSEN

nyheter

– Jeg må få skryte av alle som har stilt i Troms. Det har vært en fin gjeng, og jeg unner alle som har kommet inn på Stortinget plassen, sier Sandra Borch.

Hun står sammen med Erlend Svardal Bøe (H), Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Nils-Ole Foshaug (Ap) utenfor Helmersen i Tromsø. Per-Willy Amundsen fra Frp er i Harstad, men kommer også inn på fast plass.