Foreslår Eliseussen som fiskeriminister

Styret i Senja Fiskarlag fremmer Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen som en kandidat til innta plassen som fiskeri- og sjømatminister.

KUNNSKAP: Styret i Senja Fiskarlag peker på Tom-Rune Eliseussens utdannelse og bakgrunn for hvorfor de fremmer Senja-ordføreren til ministerposten.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Etter å ha fulgt valgkampen med fiskeriøyne skriver styret i Senja Fiskarlag i en uttalelse at de har sett at potensielle kandidater til posten fra SV og Ap kun fronter den mindre fiskeflåten i Norge.

– Det er med stor bekymring at noen fra disse partiene skal innta posten som fiskeri- og sjømatminister. Vi mener at en ny regjering ikke vil være tjent med konstant uro i den kommende fireårs-perioden. Derfor fremmer vi en kandidat som vi mener vil være en minister for hele kysten, og som kommer fra den største sjømatkommunen i Norge, skriver styret.