Slår tilbake mot Fylkesnes uttalelser om Senja kommune: – Det er rett og slett usant

Ordfører i Senja kommune, Tom-Rune Eliseussen, mener at SVs uttalelser mot Senja og SalMar er både urimelige og usaklige.

URIMELIG: Konserndirektør for Industri og Salg I Salmar, Frode Arntsen (t.h.) og Senja kommuneordfører Tom-Rune Eliseussen mener at påstandene som Fylkesnes kommer med er både usaklig og urimelig.   Foto: Carina Hansen.

nyheter

Stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes har tidligere uttalt at Senja kommune har "gitt" SalMar 270 millioner kroner som brukes på infrastruktur og på å etablere sin nye store industrivirksomhet i kommunen.

– Spørsmålet alle på Senja bør stille er om de har blitt rundlurt. Og hva er konsekvensen. Disse pengene kunne vært brukt på folk i Senja, i stedet for luftslott, sa Fylkesnes, blant annet i saken.