Boligsaken:

Fylkesnes tredoblet formuen og ble millionær

SV-topp Torgeir Knag Fylkesnes har forsvart sekundærboligen i Oslo med at han leier den ut til kostpris. Han har imidlertid to ganger økt lånet på boligen han kjøpte for 11 år siden, blant annet for å kjøpe bil.

BOLIGFORMUE: Torgeir Knag Fylkesnes (SV) eier en Oslo-bolig til en anslått verdi av 7 millioner kroner som han leier ut, samtidig som han bor i gratis pendlerbolig på statens regning.   Foto: Håkon Steinmo

nyheter

Aftenposten har avdekket at SVs nestleder og stortingskandidat fra Troms, Torgeir Knag Fylkesnes, bor i gratis pendlerbolig i Oslo samtidig som han leier ut sin egen leilighet i hovedstaden. Han er folkeregistrert i Tromsø, og eier en bolig på Tromsøya.

Basert på priser på boliger som ligger ute til salgs i de samme områdene, har iTromsø beregnet at boligen i Oslo er verdt rundt 7 millioner kroner i dag, mens boligen i Tromsø har en markedsverdi rundt fem millioner kroner.