Bygginga av nyskolen forsinket – skal tas i bruk like over nyttår

Koronarelaterte utfordringer har forsinket byggeprosessen med 4-5 uker. Men lederen for prosjektstyret regner med at Bardus nye læringsstorstue skal kunne tas i bruk like over nyttår.

OVERLEVERES FØR JUL: Bygginga av Bardu skole og kulturarena går sin gang, men ferdigstillinga av prosjektet til over 400 millioner kroner er en måned koronforsinket. Overleveringsdatoen er nå satt til 22. desember, og det betyr at innflyttinga vil skje like over nyttår.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Det var en del koronarelaterte utfordringer knyttet til inn- og utreise for arbeidere tidlig på sommeren, og signalet vi har fått er at ferdigstillinga vil bli 4-5 uker forsinket, sier ledere av prosjektstyret for bygginga av Bardu skole og kulturarena, Terje Nyberget.

Det er entreprenørfirmaet Hent som har hovedansvaret for prosjektet, og overleveringa av bygget til Bardu kommune er nå satt til 22. desember.