Det prisvinnende gatekjøkkenet på Setermoen har vokst seg ut av de 35 år gamle lokalene

Satser 20 millioner på nybygg

Det startet på 12 kvadratmeter i ei Moelven-brakke i 1974, og nå har Patricias gatekjøkken vokst seg ut av de 70 kvadratmeterne som har vært til rådighet siden midt i 80-årene. Derfor satser Anne-Lise Sørensen opp mot 20 millioner på et 300 kvadratmeter stort nybygg som skal stå ferdig neste år på denne tida.

SATSER STORT:  Anne-Lise Sørensen har drevet Patricias gatekjøkken i et kvart århundre, og nå har bedriften vokst seg ut av lokalene i tømmerhytta på Setermoen. Derfor satser hun opp mot 20 millioner på et nybygg som etter planen skal stå ferdig om et år.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Vi har planlagt ned til minste detalj, og nå venter vi bare på noen formelle avklaringer fra kommunen før vi går i gang. Vu gjør dette for framtida, for dattera mi vil ta over, markedet er her og jeg følger en magefølelse som sier at jeg skal ta sjansen, sier Anne-Lise Sørensen.

Hun har drevet Patricias gatekjøkken i 25 år nå, og på denne tida har bedriften vært gjennom ei formidabel utvikling. Fra ei omsetning på 876 000 og med røde tall i 1996, til ei omsetning på 10,6 millioner og millionoverskudd i fjor.