Overraskende mange rammet av Covid-19 på utenlandsreiser

Europeiske Reiseforsikring har i sommer behandlet over 100 saker knyttet til koronasykdom på utenlandsreiser. Nå ønsker de å bevisstgjøre reiselystne nordmenn før høstferien står for tur.

RISIKO: Europeiske Reiseforsikring ønsker at kundene skal kjenne til risikoen ved å reise utenlands nå - selv om de har fullt ut gyldig reiseforsikring i EU/EØS, Sveits og Storbritannia.  Foto: Lise Åserud

nyheter

Skadestatistikken til Norges største reiseforsikringsselskap viser at overraskende mange hadde behov for hjelp knyttet til koronasykdom på utenlandsreiser, opplyser de i en pressemelding.

- Selv om de aller fleste valgte å holde seg hjemme i Norge i år, var det overraskende mange som enten direkte eller indirekte ble rammet av koronasykdom på reise denne sommeren, sier Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i Europeiske Reiseforsikring, en del av If.