Neste uke blir den store vaksineuka på innlandet:

Har ikke registrert smitte knyttet til skolestart

Koronahøsten har startet bra i Målselv og Bardu. Ingen smitte er registrert i forbindelse med skolestart. Og ved utgangen av neste uke skal alle over 18 år ha fått tilbud om 2. vaksinedose.

FORNØYD:  Kommuneoverlege Vidar Bjørnås er fornøyd med at det, i alle fall foreløpig, ikke er registrert koronasmitte knyttet til skolestart i Bardu og Målselv. Og i løpet av neste uke skal alle over 18 år på innlandet ha fått tilbud om å bli fullvaksinert.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Vi får inn et storinnrykk av vaksiner nå, og vi regner med at alle over 18 år skal ha fått tilbud og kunne være fullvaksinert i løpet av uke 35, sier kommuneoverlege for de to innlandskommunene, Vidar Bjørnås.

Mest Moderna

Bjørnås sider at det skal settes opp mot 1300 vaksinedoser i Målselv og 800 i Bardu den kommende uka, og etter det vil man begynne på vaksineringa av 16- og 17-åringer.