La igjen mobilene hjemme og dro på villmarkscamp i Dividalen

Midt-Troms friluftsråd og Ishavskysten friluftsråd inviterte ungdommer i alderen 14-17 år på Villmarkscamp i forrige uke.

VILLMARKSCAMP: Ungdommer i alderen 14-17 år la igjen mobiltelefonene hjemme og ble med på villmarkscamp i forrige uke.  Foto: Privat

nyheter

Det var 22 forventningsfulle ungdommer og ledere som møttes på parkeringsplassen på veienden i Dividalen sist mandag. Nødvendig fellesutstyr og mat ble fordelt, og sekkene gjort klare for avmarsj. Fem dager i villmarka med nye naturopplevelser og nye bekjentskaper sto foran dem, skriver Midt-Troms Friluftsråd i en pressemelding.

Campen ble gjennomført i Øvre Dividal nasjonalpark. Den ble etablert i 1971, og har i år 50 årsjubileum. Nasjonalparkforvalter Bjørn Morten Baardvik syntes det var hyggelig å få ungdommer på besøk i parken, og kom med gode råd om hvordan man kan bruke den.