Starter ukentlig motortreff

Motor er av stor interesse for mange i Midt-Troms, men de mangler en plass å samles. Det har Nils Arne Solvold, sammen med Café Deyli, tenkt å gjøre noe med. På fredag arrangerer de første motortreff.

MOTORGLADE FOLK: Denne gjengen ser fram til å kunne ha en fast plass å dra til for å snakke og møte andre motorglade folk. I forgrunn ser vi de tre initiativtakerne til motortreffene, t.v; Renin Åland, Daglig leder på Café Deyli, Espen Brox og Nils Arne Solvold.  Foto: Marte Markussen

nyheter

Nils Arne Solvold er selv glad i alt som har med bil og motor å gjøre. Han har lenge ønsket å få til en samlingsplass for andre med samme interesse. Da Café Deyli åpnet dørene på Finnsnes Feriesenter på Botnhågen så han en mulighet.

– Jeg kom i kontakt med Renin Åland, som er daglig leder på cafeen, og luftet ideen til henne om å arrangere jevnlige motortreff der. Hun var positiv til det, så nå på fredag klokken 19:00 skal vi arrangere vårt første treff, forteller Solvold.