Erna kommer på trylleshow på Finnsnes

Senja bibliotek arrangerer trylleshow i hovedbiblioteket i Kunnskapsparken på lørdag. Statsminister Erna Solberg skal delta.

STATSMINISTERBESØK: Statsminister Erna Solberg (H) kommer på besøk til Midt-Troms på lørdag. Hun skal delta på blant annet Arctic Race of Norway og et trylleshow i Kunnskapsparken.  Foto: Hanna Johre / NTB

nyheter

Det er tryllekunstner Egil-Kai som skal imponere publikum med sine triks. Biblioteket meddeler at de gleder seg stort over å kunne invitere til show denne Arctic Race-lørdagen.

– Lørdag formiddag blir det magisk stemning på Senja bibliotek i Kunnskapsparken. Tryllekunstner Egil-Kai vil underholde med trylling og triks av ypperste klasse. Dette blir moro for både store og små, og er helt gratis, skriver Kristin Strand Iden, biblioteksjef ved Senja bibliotek.