Advarer mot bankbedrageri

Siden påske har Finnsnes politidistrikt hatt flere bedragerisaker hvor ofrene har gitt fra seg bankopplysninger og mistet opptil flere hundre tusen kroner. – Aldri gi fra deg slike opplysninger til noen, sier fungerende politistasjonssjef.

ADVARER: Siden påske har Finnsnes politidistrikt hat 6-7 bedragerisaker. – Aldri gi fra deg bankopplysninger til noen, sier fungerende politistasjonssjef i Finnsnes politidistrikt, Roger Magnussen (innfelt).   Foto: Amund Hansen / Carina Hansen

nyheter

– De siste månedene fra påsken og ut har vi fått inn flere bedragerisaker. Det dreier seg om 6-7 egne saker og noen som har tilfalt andre politidistrikter, rundt ti alt i alt, forteller fungerende politistasjonssjef i Finnsnes politidistrikt, Roger Magnussen.

Utga seg for å være politimann

– Det som går igjen er at folk har blitt lurt til å gi fra seg bank-ID, kontoopplysninger og CVC-koder til folk som gir seg ut for å forsøke å "hjelpe" dem med nettbanken, forteller Magnussen, og legger til: