Dette er statsministerens planer under Midt-Troms-besøket

Statsministeren vil besøke både Gryllefjord, Finnsnes og Målselv Fjellandsby på lørdag. Der skal hun blant annet følge dronningetappen av Arctic Race of Norway og snakke om de store utfordringene som står foran oss.

BESØKER MIDT-TROMS På lørdag besøker statsminister Erna Solberg både Senja og Målselv kommune.  Foto: Hanna Johre / NTB

nyheter

Statsminister Erna Solberg er på besøk i Nord-Norge denne uka. På lørdag står både Senja og Målselv kommune for tur.

Går tur med lokalpolitikere

– Vi ankommer Gryllefjord kl. 10.25 og blir tatt imot av Høyres toppkandidat i Troms, Erlend Svardal Bøe. Videre går turen til Finnsnes for å møte lokallaget der. Statsministeren vil gå en tur i byen sammen med de lokale politikerne, blant annet innom Amfi Finnsnes, forteller statssekretær Peder Weidemann Egseth.