Arctic Race of Norway 2021:

Håper å gjenskape bunadslenka

En 668 meter lang bunadslenke møtte syklistene da de syklet over Gisundbrua sist Arctic Race of Norway gjestet Senja. Nå håper næringsforeningen at suksessen kan gjentas.

BUNADSLENKE: Da Arctic Race of Norway gjestet Senja i 2015 hadde over tusen mennesker kledd seg i bunader og festdrakter for å møte syklistene over Gisundbrua.   Foto: Christian Unosen

nyheter

Ikledd bunad, folkedrakt og festdrakter var det over tusen mennesker som stilte seg opp langs Gisundbrua forrige gang Arctic Race of Norway var her. Bildene ble vist verden over. Leder for Næringsforeningen i Finnsnesregionen, Line Miriam Haugan, håper at syklistene også denne gangen skal bli møtt av en lang og fargerik bunadslenke.

– Bunadslenka skapte stor begeistring forrige gang og bildene ble vist verden rundt. Vi i næringsforeningen har så lyst til å skape samme suksess som forrige gang. Det ville vært helt fantastisk, sier Line Miriam Haugan engasjert.