Flytter fra Alta til Senja for å etablere unik bedrift: – Det blir bare mer og mer marked for det

Jens Petter Waade tar med seg familien og flytter fra Alta til Finnsnes for å starte opp en ny bedrift på Silsand. Han mener bedriften blir eneste av sitt slag i kommunen.

STARTER OPP: Jens Petter Waade har funnet seg lokaler på Silsand, og starter nå opp spesialfirmaet sitt.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

I starten av juli skrev Folkebladet at det nyetablerte firmaet Lenson Supply – et spesialfirma innen olje, smøremidler, kjemi, renhold, reperasjon og vedlikeholdsprodukter – starter opp på Silsand. Eieren av selskapet, Jens Petter Waade, forteller at han gleder seg til alle brikkene er på plass.

Folkebladet møter han i de nye lokalene hans, like ved brufoten av Gisundbrua på Silsandsida. Mens han høflig finner fram en kopp kaffe til hver av oss, forteller han hvorfor han har valgt å forlate Alta – hvor han har bodd de siste årene sammen med familien sin – og starte opp et nytt selskap på Senja.