Kraftig prisøkning på bobilparkeringa på Finnsnes:

– Folk snur når de ser prisen

Prisen per døgn for den populære bobilplassen ved Olderhamna på Finnsnes ble nettopp økt fra 150 kr til 350 kr. Bobilister reagerer på den kraftige prisøkningen, og mange snur eller drar tidligere enn planlagt når de oppdager prisen.

DYR PARKERING: Etter at kommunen vedtok å øke parkeringsavgiften med 200 kr fra og med 15.juli, har det ikke stått like mange bobiler på parkeringen som tidligere. Her er et bilde fra fredag da bare tre av de åtte plassene var fylt opp.   Foto: Susanne Noreng

nyheter

– Jeg og mannen min har vært her en måned og stått periodevis på Finnsnes, noe som før har kostet oss 150 kr per natt. Det har vært overkommelig når man skal være så lenge som oss, men da vi kom tilbake etter helga for å stå en uke til, hadde prisen økt så mye at vi har bestemt oss for å dra i morgen i stedet. Det er rett og slett blitt for dyrt, og vi har ikke råd, sier bobileier Solveig Reinskau til Folkebladet.

Hun har kjørt bobil i 21 år, over hele Norge og i utlandet, og hun forteller at den nye prisen er den dyreste hun har opplevd på hele turen nordover fra Stavanger.