Dette kan du gjøre i Midt-Troms på en regnværsdag

Vi vet alle hvor nydelig Midt-Troms er når sola skinner og den vakre naturen blender oss gang på gang, men vi vet også hvor vi bor, og sommer betyr ikke utlukkende godt vær. Dette er tipsene til hva du kan finne på når regnet høljer ned og vinden river i håret.

Badeland: I Polarbadet på Bardufoss kan du ha på badetøy selv om gradestokken viser under ti grader.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Denne uka får vi kjenne på det helgas vakthavende meteorolog i Tromsø, Charalampos Sarchosidis, beskrev til Folkebladet som "mer oktober enn juli". De store utendørsaktivitetene uteblir fort – om ikke du er veldig glad i 10 grader og regn. Men det er ingen grunn til å fortvile, Midt-Troms har flere tilbud du kan kose seg med innendørs.

Museumsekspedisjon og badeland

Er du interessert i historie og kultur, kan du sjekke ut ett eller flere av de mange museumslokalene til Midt-Troms Museum. Her kan du se utstillinger om alt fra kystkultur og kirkehistorie, til troen, mystikken og fantasien som omgir kveitefisket, eller kanskje du heller vil lære om bosetning i jernalderen og handelshistorie. Midt-Troms museum har disse tilbudene for en 50-lapp, og om du bor langt unna ønsket museum, kan du gjøre besøket til en liten "roadtrip" der du spiller god musikk og stopper for å kjøpe is på veien.