Alle utleiebobiler og campingvogner er konstant utleid

Fullt kjør hos Lians Caravan & Fritid denne sommeren - samtlige bobiler og campingvogner er utleide til langt ut på høsten, og salget av nye bobiler og campingvogner har steget steget med rundt 30 prosent fra i fjor.

KUNDER I KØ HOS LIANS: Salget har steget med rundt 30 prosent sammenlignet med fjoråret, og samtlige utleiebobiler og campingvogner er konstant utleid til ut på høsten. Her ser vi Hege Lian sammen med sønnen Vegard Fossbakk Lian som også jobber med å klargjøre utleiebiler og vogner.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

En fornøyd daglig leder Hege Lian kan konstatere at etter et godt salgsår i fjor med et resultat på drøye seks millioner kroner, har salgskurven økt enda litt fra i fjor, med en økning i salget på rundt 30 prosent.

– Jada, vi har faktisk en såpass brukbar økning fra i fjor, og det kan vi jo ikke annet enn si oss godt fornøyd med. Det vi også er fornøyde med er den fine responsen vi har på utleie av både bobiler og campingvogner. Helt siden i starten av juni har alt av bobiler og campingvogner vært utleid hele tiden og det er her fullt utleie på disse omtrent ut august., sier Lian.