Robin fra Senja er med å lage sakte-TV fra Sommerskuta

Senjaværingen Robin Richardsen er en del av produksjonsteamet på årets sommersatsning fra NRK: Sommerskuta minutt-for-minutt. I over fem uker skal han sørge for å gi norske TV-seere de beste bildene fra den eventyrlige seilasen langs norskekysten.

Flytende arbeidsplass: Bak denne skjermen jobber Robin Richardsen med å sette sammen TV-sendingen på Sommerskuta.  Foto: Thomas Hellum, NRK

nyheter

– Først og fremst er det veldig artig å få jobbe med en slik produksjon. Jeg liker selv godt å være ute på havet, og å få være ombord på en så staselig skute over så lang tid er spesielt. Det blir både heim og arbeidsplass, forteller Richardsen.

Det er seilskuta Statsraad Lehmkuhl som skal ta de fra Nordkapp i nord til Arendal i sør. Skipet er Norges største og eldste skværriggete seilskip.