Legen og kona sykler rundt i hele landet:

Har besøkt 318 norske kommuner

Lege Pajendra Prasad Shukla og hans kone Aruna Shukla har siden i fjor vår syklet rundt i Norge og besøkt til nå 318 norske kommuner. Det hele skal etter hvert ende med et par bøker om denne originale sykkelturen.

STADIG I FARTA: Ekteparet Pajendra Prasad Shukla og Aruna Dhukla besøkte mandag formiddag Dyrøy.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Folkebladet traff de to i lett regnvær utenfor kommunehuset i Dyrøy mandag formiddag. Innen 15. oktober skal de ha besøkt alle landets kommuner på sine sykler siden i fjor vår.

Om rundt fem år kommer det bok om turen. Shukla kom syklende fra India i 1972, og forelsket seg i landet. Han har bodd på Østlandet og har jobbet både som kirurg og senere som allmènpraktiserende lege. I dag er han pensjonist, men tar fortsatt små vikariater som lege.