Snur om og åpner vei etter klagestorm: – Alle skjønner jo at det var veldig dumt

Etter å ha stengt fylkesvei 862 mellom Bergsbotn og Skalandtunnelen på Senja for å drive veivedlikehold om dagen, snur nå Fylkeskommunen.

FYLKESRÅD: Fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap), forteller at fylkesvei 862 mellom Bergsbotn og Skalandtunnelen nå åpnes igjen på dagtid.   Foto: Lars Åke Andersen/Troms og Finnmark fylkeskommune

nyheter

Tirsdag går skrev Folkebladet at fylkesvei 862 mellom Bergsbotn og Skalandtunnelen kom til å være stengt fra 13. juli til 16. juli fra klokka 07.00 til 19.00.


Dan Björk i Visit Senja reagerte sterkt på hvorfor arbeidet måtte skje på dagtid på det som er en Nasjonal turistvei. I tillegg rettet han krass kritikk mot Statens Vegvesens informasjonsgang, som så sent som kvelden i forveien informerte om at veien kom til å bli stengt.