Jubler for å ha vunnet anbud fra NAV:

– Vi er stolte av det vi får til

Arbeid- og inkluderingsbedriften Inko har vunnet anbudet om "oppfølgingstiltaket" i Midt-Troms. Tiltaket går ut på å hjelpe til med veiledning, kartlegging og tilretteleggingsbehov for å få folk ut i arbeidslivet.

Brobyggere: Administerende direktør i Inko, Annette Ekman (t.v.), sammen med de ansatte Line Fredheim, Anna Nyberg, Willy Myrhaug, styreleder Margrethe Hagerupsen, Astrid Waade og Marie Kildal (t.h.).   Foto: Marie Bråthen

nyheter

– Det var artig å vinne anbudet. Situasjonen frem til nå har vært uviss, så det var godt å få den tryggheten, sier jobbkonsulent i Inko, Willy Myrhaug. Han forklarer at konsekvensen av å tape anbudet hadde vært at noen sannsynligvis mistet jobben. Det var derfor en glad og fornøyd gjeng som feiret seieren på kontoret på Finnsnes mandag formiddag.

For anledningen hadde administrerende direktør i Inko, Annette Ekman, tatt turen fra hovedkontoret i Harstad for å delta på feiringen.