Skyhøy interesse for dette området: To boliger solgt for nesten det dobbelte av prisantydningen

Megler Tom Sivertsen i Eiendomsmekler 1 hadde en travel dag som eiendomsmegler da han på mandag administrerte salget av to boliger på Senja (Bøværstranda og Baltsfjord) for nesten det dobbelte av salgstaksten.

SKYHØY PRIS: Dette huset på Bøværstranda hadde en takst på en million, men ble solgt for 1,750 millioner kroner .  Foto: Privat

nyheter

Et av salgene som Sivertsen har vært delaktig i som megler er et rødt lite hus på Bøværstranda nesten helt ytterst på Skaland. Dette huset har ligget ute på Finn.no med en antydet salgssum på en millioner kroner. På mandag startet budgivningen på huset, og klokken fem mandag ettermiddag kunne Tom Sivertsen konstatere at huset var solgt for 1,75 millioner kroner.

Sivertsen fortelller at det nærmest rivningsklare røde huset på Bøværstranda hadde en takst og prisantydning på en million kroner.