Ble litt kjent med jubileumsparken

Ei rykende fersk jubileumsavis. Det var én av ingrediensene klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn fikk med seg da han besøkte 50-årsjubilanten Øvre Dividal Nasjonalpark.

FØRSTEUTGAVEN: Nils Foshaug overrakte statsråd Sveinung Rotevatn ei rykende fersk jubileumsavis under besøket i Øvre Dividal nasjonalpark.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Statsråden er i disse dager på en to ukers nasjonalparkturné. Målet er å besøke ni nasjonalparker, og onsdag sto Øvred Dividal på agendaen. På Skaktermoen, et lite stykke innenfor Frihetsli, ble Rotevatn og hans følge servert bålkaffe, og før det offisielle programmet kom i gang fik statsråden ei rykende fersk jubileumsavis.

– Jeg har faktisk ikke åpnet den selv ennå, for jeg ville at statsråden skulle være den første til å bla i den, sa styreleder i nasjonalparkstyret, Nils Foshaug, før han ga statsråden den rykende ferske avisa.