Signerte kontrakt med lokal entreprenør til bygging av nyskolen:

– En milepæl for utviklinga i Sørreisa

Sørreisa kommune har over mange år jobbet både politisk og administrativt for å få bygd ny skole i Sørreisa sentrum. Onsdag signerte kommunen kontrakt med Peab Bjørn Bygg som skal utvide og rehabilitere Sørreisa skole.
nyheter

I 2012 vedtok kommunestyret at den fremtidige skolestrukturen i kommunen skulle være en felles skole i sentrum, og etter mange års planlegging kan kommunen endelig ta fatt på utbyggingen av skolen for å realisere den nye og moderne skolen.

– Dette har vi ventet på i mange, mange år, og etter lang tid med planlegging, er vi glade for å endelig være klare til å starte utbygging av felles skole i Sørreisa. Dette blir et stort løft både for lærere, elever og foreldre, og er en stor milepæl for utviklinga i Sørreisa, sier ordfører i Sørreisa Jan-Eirik Nordahl etter kontrakten er signert.