Har jobbet som leder for smoltproduksjonen i Bergsbotn i 36 år

Siste arbeidsdag som sjef for Akvafarm

I 36 år har Odd Steinar Olsen (62) vært daglig leder både for Nordfjordsmolt og senere Akvafarm. På onsdag hadde han sin siste arbeidsdag som sjef for smoltanlegget i Bergsbotn.

GIR SEG SOM SJEF ETTER 36 ÅR: Etter til sammen 36 år som daglig leder ved henholdsvis Nordfjordsmolt og Akvafarm hadde Odd Steinar Olsen sin siste arbeidsdag som sjef for smoltanlegget i Bergsbotn på onsdag.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

62-åringen forteller at han ikke forsvinner fra sin gamle arbeidsplass, men at fra torsdag møter opp på Akvafarm og må da forholde seg til en ny sjef - Kenneth Karlsen som i flere år har vært produksjonssjef ved Akvafarms smoltanlegg i Dyrøy.

- Sammenlignet med anlegget vi har her i dag var det ikke rare greiene vi stilte opp med den gangen, sier Olsen og peker mot bygget der smoltproduksjonen foregikk de første årene. Olsen forteller at Nordfjordsmolt var firmaet som drev fra 1985 til fram mot juletider 1989.